Handelsbetingelser

Brug af hjemmesiden forudsætter accept af disse handelsbetingelser.

Brugerindhold

En del af sidens indhold er skabt af private sommerhusejere, og vi kan derfor ikke stilles til ansvar overfor det indhold, som de har lagt op. Dette kan sammenlignes med Facebook, MySpace og lignende services, hvor virksomheden i sig selv ikke er ansvarlig for indholdet af undersiderne. Herunder er privatsommerhusudlejning.dk heller ikke ansvarlig for priser, bookingperioder og øvrigt indhold, som er angivet af udlejerne. Vi vil gerne præcisere overfor vores brugere, at betaling for leje m.v. af de udbudte huse ikke foregår gennem vores hjemmeside. Lejebetalingen er et anliggende mellem lejer og udlejer og privatsommerhusudlejning.dk er ikke ansvarlig for, hverken lejers eller udlejers opfyldelse af aftalen. Privatsommerhusudlejning.dk forestår udelukkende formidling af kontakt mellem parterne. Såfremt der opstår problemer under opsigelsen, bedes henvendelser rettet til mail@privatsommerhusudlejning.dk.

Indholdsbegrænsninger

Det er som bruger af siden ikke tilladt at: - Lave udgående links til andre hjemmesider - Kopiere tekst fra andre steder og lægge det op på denne hjemmeside Du er som bruger af siden selv ansvarlig for at det indhold, der vises under dit sommerhus, er korrekt og ajourført.

Overtrædelse

Overtrædelse af vores handelsbetingelser kan medføre opsigelse og erstatningskrav. Vi tager forbehold for at afvise useriøse indlæg eller for dårlige huse, som ikke passer i vores koncept.